Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
d.tv
Foto:

Damallsvenskan.tv

Nu lanseras Damallsvenskan.tv – se alla damallsvenskans matcher live!

Den 8 april lanserar vi Damallsvenskan.tv. Via damallsvenskan.tv Àr det möjligt att se samtliga 132 matcher under sÀsongen 2016 direkt. Extramaterial som mÄl, highlights, arkivmatcher och annat material kommer ocksÄ att bli tillgÀngligt via Damallsvenskan.tv.
- Damallsvenskan Àr en av de starkaste ligorna i Sverige och vi vill göra den tillgÀnglig för sÄ mÄnga som möjligt, sÀger Linda Wijkström, generalsekreterare Elitfotboll Dam. Vi tar ett eget ansvar för vÄr produkt och ser till att göra den Àn starkare via Damallsvenskan.tv. Det Àr viktigt att damfotbollen Àr med i den digitala transformationen. Andra aktörer sÄsom TV och nyhetsmedia kommer erbjudas tillgÄng till nyheter och highlights pÄ Damallsvenskan.tv med syfte att maximera spridning, tillgÀnglighet och exponering.
Matcherna kommer att kunna ses via en pay per view lösning för 89 kronor per match eller en abonnemangslösning med 169 kronor per mÄnad. Utöver de live sÀnda matcherna fÄr abonnenter Àven tillgÄng till arkiv frÄn 2015.Matcherna Àr pÄ detta sÀtt Àven tillgÀngliga utanför Sverige. Matcherna kommer att ha en enhetlig produktion och gemensam grafik. Damallsvenskan.tv görs i samarbete med Spring Media, Sportsground och Solidtango.

IntÀkter för Damallsvenskan.tv kommer gÄ till klubbarna sÄ genom att uppleva damallsvenskan.tv Àr man Àven med och fortsÀtter att bygga svensk damklubbfotboll.

Damallsvenskans upptaktstrÀff den 12 april kommer att sÀndas direkt i Damallvenskan.tv. De damallsvenska trÀnarna och spelarna Àr pÄ plats och sÀndningen kommer Àven att innehÄlla exklusiva intervjuer. FrÄn LFC kommer kaptenen Magdalena Eriksson och Pernille Harder att representera tillsammans med Martin Sjögren.

2016-04-09 20:22

Skrivet av: webredaktionen och efd.se