Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Linköping Arena
Foto: Botrygg Bygg

Information MatchsÀsongen 2016

4 dagar kvar till premiÀr...

HÀr följer lite information om nyheter pÄ Linköping Arena.

Parkering & Entré
Linköping Arena Àr fortfarande under uppbyggnad och vi Àr dÀrför hÀnvisade till att anvÀnda endast Entré 4 nÀr sÀsongen drar igÄng. Entré 4 ligger i arenans nordvÀstra hörn. StÄr du pÄ Parkeringen Papegojan ser du entrén till vÀnster nÀr du tittar pÄ arenan. Vad gÀller parkering sÄ har vi begrÀnsat med platser runt arenan och vi hÀnvisar till de stora grusparkeringarna. DÀr kan du anvÀnda Dukatens App för att betala och pÄ sÄ vis slippa stÄ i kö vid betalautomaten.

Biljetter
Alla som tittar pĂ„ matchen kommer vara hĂ€nvisade till en specifik sittplats. De besökare som löser biljett pĂ„ arenan tilldelas ”bĂ€sta möjliga plats”.
Vill man sjÀlv vÀlja sittplats och undvika köer vid entrén gÄr det att köpa biljett pÄ lfc.ebiljett.nu

Betalning
Betalning kommer vara möjlig med kontanter och Swish vid de alla försÀljningsstÀllen, det kommer Àven vara möjligt att betala med kort i de flesta försÀljningsstÀllen.

Som alltid nÀr man inför nya rutiner införs finns det en risk för att tekniska problem uppstÄr och vi ber er om tÄlamod om sÄ skulle vara fallet vid ditt besök. Vi tror, och jobbar stenhÄrt för, att det hÀr ska förbÀttra upplevelsen för alla vÄra gÀster.

2016-04-13 13:56

Skrivet av: webbredaktionen