Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Lina Hurtig 2016
Foto:

Lina Hurtig klar för LFC.

Linköpings FC har gjort klart med den svenska landslagsspelaren Lina Hurtig inför nästa säsong. Lina har varit en av de mest eftertraktade spelarna i Sverige under flera års tid, och nu står det klart att hon hamnar i LFC. Kontraktet gäller över två år.

Lina: Jag är glad över att vara klar för Linköpings FC. Det känns som ett steg i rätt riktning för mig personligen och jag ser fram mot flytten och att sätta igång med träningen med mitt nya lag.

Martin: Lina är en spelare som vi har varit intresserade av en längre tid. Vi försökte lösa Lina redan inför årets säsong, men det dröjde ett år innan vi lyckades att knyta henne till oss. När vi tittar på unga svenska spelare idag så är Lina en av de absolut mest spännande spelarna som finns. Hon har redan testat på spel med A-landslaget, och har stor erfarenhet från spel i Damallsvenskan. Lina passar väldigt bra in i den profil som vi har i LFC med att titta på unga spelare med stor potential och sedan ge dessa den bästa förutsättningen för att utvecklas vidare.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com

2016-11-08 10:01

Skrivet av: webredaktionen