Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Marija Banusic 2017
Foto:

Ytterligare pusselbit pÄ plats inför 2017

Marija Banusic klar för LFC

LFC har gjort klart med ytterligare en pusselbit i lagbygget inför kommande Är. Marija Banusic har skrivit pÄ ett avtal över de tvÄ kommande sÀsongerna. Marija representerade ligatrean Eskilstuna 2016 och dessförinnan bl a Chelsea. Under den gÄngna sÀsongen sÄ svarade hon för sex mÄl i damallsvenskan varav ett som sÀkrade guldet Ät LFC nÀr Eskilstuna besegrade RosengÄrd den 16 oktober.

Marija: Det ska bli roligt och spÀnnande att representera LFC de kommande tvÄ Ären. Jag gillar fotboll och Linköping spelar en rolig fotboll. LFC har en bra miljö och jag ser fram emot att utvecklas i klubben och fÄ chansen att spela Champions League.

Martin: Marija Àr en spelare som har spÀnnande offensiva kvaliteter. Hennes utvecklingspotential Àr stor och jag Àr övertygad om att den miljö vi har i LFC kommer att vara perfekt för Marija att fÄ vÀxa i. Med de spelartappen vi har haft utifrÄn ett offensivt perspektiv sÄ Àr Marija ett mycket bra tillskott till vÄr trupp. Det ska bli mycket intressant att fÄ jobba med Marija i framtiden.

För mer information, kontakta:
Martin Sjögren Sportchef Linköping FC, 0708- 757 838, martin.sjogren@linkopingfc.com

2016-12-01 09:58

Skrivet av: webredaktionen