Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Anna Oskarsson red. 2017
Foto:

Ytterligare nyförvÀrv inför hösten

21-Äriga Anna Oskarsson har skrivit pÄ för de kommande 2,5 Ären. Anna kommer nÀrmast frÄn Hammarby IF FF.

Med erfarenhet frÄn Damallsvenskan (Hammarby och Jitex) och med 56 U-landskamper för Sverige Àr det en ung spelare, men redan med fina meriter.

Kim Björkegren:
Anna Oskarsson Àr en spelare jag följt under flera Ärs tid. Som spelare har hon en bra högerfot, god funktionell teknik och Àr fysiskt stark. Genom hennes allsidighet Àr hon anvÀndbar pÄ de flesta positioner och ger bÄde vÄr trupp spets och bredd. Anna kommer till LFC med rÀtt instÀllning och Àr redo att jobba hÄrt för laget. PÄ sikt Àr jag övertygad om att vi kommer fÄ se Anna ta ytterligare steg i sin utveckling och dÄ Àven ta en plats i det svenska A-landslaget.

Anna Oskarsson:
Att fÄ komma till Linköping FC och en sÄ proffsig fotbollsmiljö och organisation Àr fÄ förunnat. I Linköping FC kommer jag ha mycket bra förutsÀttningar att utvecklas vidare. För mig kÀnns det som ett naturligt och bra nÀsta steg att ta.

Det ska bli en Àra att fÄ möjlighet att representera de regerande svenska mÀstarna och fÄ möjlighet att spela internationell klubblagsfotboll för LFC. Jag Àr vÀldigt förvÀntansfull inför uppstarten och resten av sÀsongen med min nya klubb och ska ge allt för att bidra till föreningens fortsatta framgÄng.

Vi ser framemot en spÀnnande höst med spel i Damallsvenskan och Champions League. Vi hÀlsar Anna varmt vÀlkommen!

2017-07-14 10:00

Skrivet av: Maria Hagström