Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
WG 2017
Foto:

Winning ground 4-6 augusti

Vi i LFC Ă€r stolta att kunna presentera Ă„rets upplaga av Winning ground. En fotbollfestival för tjejer 10-12 Ă„r och som vi anordnar tillsammans med BK Tinnis, Hjulsbro, IK Östria och Derby.

Kom ner till StÄngebrofÀltet nu i helgen och upplev sann fotbollsglÀdje nÀr lag frÄn hela landet kommer och spelar matcher.Prova pÄ att spela zorbsoccer och andra aktiviter som kommer vara tillgÀngligt pÄ omrÄdet. DÀr vi Àven kommer att servera hamburgare, korv och fika.

Vi jobbar aktivet med att stÀrka och utveckla flick- och damfotbollen bÄde lokalt och nationellt. Festivalen pÄgÄr hela helgen med start pÄ fredag och avslutning pÄ Linköpings arena pÄ söndagen. PÄ fredag och lördag Àr alla matcher pÄ stÄngebrofÀltet dÀr Àven invigningen kommer att ske pÄ fredagkvÀll kl 19:00 för alla lagen. PÄ lördagen Àr det matcher hela dagen innan lagen gÄr i gemensam trupp frÄn boendet pÄ Ljunkan till Konsert och kongress dÀr en konsert med Benjamin Ingrosso vÀntar. Festivalen avslutas pÄ bÀsta sÀtt genom en finalmatch pÄ Linköpings arena dÀr alla lag fÄr kÀnna pÄ hur det Àr att stÀlla upp sig i spelargÄngen och fÄ sitt namn uppropat i högtalaren innan avblÄsningen. Tidigare Är har vi bjudit pÄ en spÀnnande match i Damallsvenskan eller Svenska cupen men dÄ det Àr ett pÄgÄende EM har det inte varit möjligt. IstÀllet sÄ fÄr alla lag en egen guidad tur pÄ arenan tillsammans med elitspelarna i LFC, dÀr spelarna fÄr komma in i omklÀdningsrummet till Sveriges bÀsta lag och se hur de förbereder sig inför sina matcher och trÀningar. De har Àven möjlighet att stÀlla frÄgor om hur det Àr att vara fotbollsproffs.

Spana in spelschemat pÄ WINNING GROUND SPELSCHEMA

2017-08-01 10:45

Skrivet av: Maria Hagström