Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Elin Landström signering 2017
Foto:

Elin Landström klar för Linköings FC

Elin är 25 år och kommer närmast från Kopparberg/Göteborg, där hon spelat de senaste två åren, innan dess började hon sin allsvenska karriär med 7 säsonger i Umeå IK. En ytterback som finns med i Peter Gerhaldssons senaste trupp då hon kallades in som reserv till landslagsuttagningen och väntar på att få göra sin debut i den Blågula tröjan. Elin har skrivit på för de kommande tre åren.

-Det känns otroligt spännande att Elin kommer till oss, en spelare med mycket rutin och kommer säkert kunna ta ytterligare steg i sin utveckling säger Maria Hagström. En passningssäker ytterback och förutom kvaliteter på planen har hon en härlig personlighet som kommer passa bra in i vårt lag.

-Jag är såklart otroligt glad och stolt över att få tillhöra Sveriges bästa lag, samtidigt ser jag framemot utmaningen att fortsätta utvecklas säger Elin. Jag kommer göra mitt bästa för att utveckla mig själv, men även bidra med det jag kan till att laget och föreningen fortsätter ta steg framåt. Sen är det såklart extra inspirerande att vara en del av LFC med de stundande Champions League matcherna.

Vi välkomnar Elin till Klubben

2017-12-01 15:00

Skrivet av: Maria Hagström