Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Johanna Rasmussen 2017
Foto:

Johanna Rasmussen fortsÀtter i LFC

Johanna Rasmussen fortsÀtter i Linköpings FC ytterligare ett Är. Johanna fick hela 2017 förstört pÄ grund av en korsbandsskada i början av sÀsongen. Johanna har under Äret genomgÄtt rehabilitering och kommer att vara redo för spel till nÀsta sÀsong. Trots sin skada har hon varit med i den dagliga verksamheten och bidragit med sin erfarenhet och kunskap.

Johanna: Jag Àr oerhört tacksam över att LFC visar förtroende för mig efter ett Är dÀr jag inte kunde bidra med mycket pÄ planen efter att ha dragit korsbandet redan i februari. GÄr inte att beskriva hur mycket jag ser framemot att dra pÄ mig LFC-tröjan och Àntligen kunna fÄ spela fotboll igen och bidra till LFC:s fortsatta framgÄngar 2018.

Maria: Det kÀnns verkligen kul att Johanna kommer att fortsÀtta hos oss Àven nÀsta sÀsong. Det kÀnns nÀstan som ett nyförvÀrv men som redan Àr en del av laget och kommer att bidra med hög spelförstÄelse, bra passningsspel med en riktig vinnarskalle. Johanna har stor erfarenhet frÄn bÄde spel i Damallsvenskan och i det danska landslaget dÀr hon har spelat över 150 landskamper. En viktig egenskap dÀr vi jobbar mycket med utveckling av vÄrt relativt unga lag och kommer stÄ inför spÀnnande internationella matcher bÄde i vÄr och i höst.

Vid ev frÄgor kontakta
Maria Hagström 070-5324804
Linköpings FC

2017-12-28 15:45

Skrivet av: Maria Hagström