Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Joel och Marcus 2018
Foto:

Joel BÀckström ny assisterande i LFC

Inför 2018 kommer Joel BÀckström tillhöra ledarstaben och komplettera Marcus Walfridson i den dagliga verksamheten. Joel kommer nÀrmast frÄn 1 Är i Jönköping Södra dÀr han trÀnat juniorlag pÄ killsidan och innan dess var han verksam i IFK Norrköping och deras ungdomsverksamhet.

VÄr första prioritet var en assisterande trÀnare med hög kompetens som spelat damfotboll pÄ elitnivÄ. TyvÀrr finns det alldeles för fÄ kvinnliga trÀnare nÄgot vi upptÀckte tidigt i processen.

Den alternativa profilen vi letade efter var en assisterande trÀnare som Àr van att utbilda spelare, har en inre drivkraft att utveckla och utvecklas, samt ifrÄgasÀtter hur och varför vi gör det vi gör.

Marcus -"I tillĂ€gg till att uppfylla profilen vi sökte efter kompletterar Joel mig vĂ€ldigt bra bl a nĂ€r det gĂ€ller video- och processanalys. Jag Ă€r vĂ€ldigt glad att vi fick vĂ„rt första val som assisterande trĂ€nare och Ă€r övertygad om att vi kommer jobba bra tillsammans med att utveckla LFC.”

Joel- ”Jag Ă€r glad och tacksam över att fĂ„ möjligheten vara en del av Linköpings FC. Jag ser fram emot en stimulerande miljö med ambitiösa spelare och ledare. Uppdraget som assisterande trĂ€nare inspirerar mig eftersom jag fĂ„r chansen att jobba med spelarnas individuella utveckling. Jag kommer att jobba med analys av trĂ€ningar och matcher för att ge spelarna sĂ„ bra förutsĂ€ttningar som möjligt att utvecklas.”

Vi hÀlsar Joel varmt vÀlkommen till klubben!

2018-01-03 14:45

Skrivet av: Maria Hagström