Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Daniel Pettersson
Foto: Tobias Josefsson

Daniel slutar i LFC

Idag blev det klart, det som tidigare spekulerats om i media, att Daniel Pettersson avbryter sitt kontrakt med LFC. -Inga hard feelings, vi Àr överens om att inte fortsÀtta pÄ det tredje optionsÄret i hans kontrakt, sÀger Anders MÀki i LFC.

-          Det har tagit enormt med energi att verka i en klubb under så stark tillväxt där det hela tiden händer otroligt mycket. När jag känner att jag inte kan mobilisera 100% kraft för det tredje året så är det bäst för alla parter att inte fortsätta, säger Daniel själv.
 
Daniel Pettersson har ansvarat för laget i två säsonger och avslutade med klubbens bästa säsong någonsin. Det stora SM-silvret, europaplatsen och guldet i Svenska Cupen tillsammans med det faktum att laget vann två möten av tre mot toppkonkurrenten Umeå talar sitt tydliga språk.
 
Klubben tar nu nya steg för att utvecklas ytterligare och satsa mot Europa och SM-guldet i serien och det finns en otroligt stark plattform för den fortsatta utvecklingen. 
 
- Daniel har gjort ett fantastiskt arbete, titta bara på resultaten. Han besitter stor kompetens och har en stor framtid som elittränare, avslutar Anders Mäki.
 
 
Läs även Daniels krönika här på hemsidan, i vänstermarginalen på startsidan!
 
 

2008-11-06 14:20

Skrivet av: Anders MĂ€ki