Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Jessica Landström mÄljubel
Foto: Tobias Josefsson

Landis fortsÀtter i LFC

Ännu en pusselbit i Linköping FC:s lagbygge inför 2009 har fallit pĂ„ plats nĂ€r forwarden Jessica Landström valt att förlĂ€nga med cupmĂ€starna. - ”Landis” visade under den gĂ„ngna sĂ€songen vilken högklassig forward hon Ă€r och det kĂ€nns jĂ€ttebra att vi har henne i vĂ„rt lag Ă€ven nĂ€sta sĂ€song, sĂ€ger LFC:s klubbdirektör Anders MĂ€ki.

Landslagsforwarden Jessica Landström spelar med Linköpingslejonet på matchtröjan även nästa säsong. På fredagen satte ”Landis”, som hon kallas, sin namnteckning på ett kontrakt som sträcker sig över 2009.
- Jag ser verkligen fram emot att fortsätta spela och utvecklas i LFC, säger Jessica själv.
Landström som kom till LFC inför 2008 kan se tillbaka på ett riktigt fint förstaår i Östgötaklubben där med sina elva mål på sina 17 matcher blev laget främsta målskytt. ”Landis” var också en av de absolut bästa svenska spelarna i OS-fotbollen i Peking och hennes framgångar har inte gått obemärkt förbi.
När den årliga Fotbollsgala går av stapeln den 17 november kan ”Landis”, som en av fyra nominerade, bli utsedd till priset för Årets Genombrott.
-”Landis” är en forwardstyp som är väldigt svår att hitta i Sverige och vi är väldigt glada över att hon blir kvar hos oss i LFC, säger Anders Mäki.

2008-11-07 10:00

Skrivet av: Anders MĂ€ki