Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Josefine √Ėqvist m√•ljubel
Foto: Tobias Josefsson

Jossan fortsätter i LFC

Link√∂ping FC och forwarden Josefine √Ėqvist har i dag kommit √∂verens om ett ny avtal som str√§cker sig √∂ver de tv√• kommande s√§songerna. - Det k√§nns j√§ttebra att allt nu √§r klart och det k√§nns helt r√§tt f√∂r mig att stanna kvar i Link√∂ping, s√§ger "Jossan".

På torsdagen föll ännu en viktig pusselbit på plats i Linköping FC:s lagbygge för kommande säsong när landslagsforwarden Josefine Öqvist satte sin namnteckning på ett nytt avtal som sträcker sig två säsonger framåt i tiden.

- Det känns oerhört bra att "Jossan" väljer att stanna kvar i Linköping trots lockrop från andra klubbar, säger LFC:s klubbdirektör Anders Mäki.

"Jossan" själv, som sköt hem segern i Svenska Cupen till LFC tidigare i höst, kommenterar det nya avtalet och valet att stanna i Linköping:

- Det känns jättebra att allt är klart och jag känner att jag tagit rätt beslut. Jag trivs jättebra i LFC och har fantastiskt bra möjligheter att fortsätta att utvecklas som spelare här.

Att Josefine Öqvist väljer att stanna kvar i klubben och att hon dessutom beslutat sig för att skriva under ett tvåårsavtal är något som glädjer klubbdirektör Anders Mäki.

- "Jossan" är en exceptionell spelare med kvalitéer som saknar motstycke i Sverige och det betyder väldigt mycket för oss att få behålla henne, säger Anders och tillägger:

- Vi har haft väldigt professionell och bra dialog under hela förhandlingen och det är extra glädjande att det till sist är sportsliga och inte ekonomiska förutsättningar som blir avgörande

2008-11-20 19:40

Skrivet av: Webbredaktionen