Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Linköpingsflagga
Foto: Tobias Josefsson

LFC tvingas lämna återbud

Link√∂ping FC tvingas med kort varsel l√§mna √•terbud till deltagande i √Ėstg√∂ta Innefotboll Cup i Motala. Anledningen till detta √§r att influensan slagit till mot flera av spelarna i den redan reducerade spelarstyrkan. - Det √§r givetvis oerh√∂rt beklagligt att vi tvingas l√§mna √•terbud i sista stund, s√§ger LFC:s klubbdirekt√∂r Anders M√§ki.

Linköping FC kommer inte kunna delta i årets upplaga av Östgöta Innefotboll Cup. Anledningen till detta är att den sedan tidigare brandskattade spelarstyrkan drabbats av ytterligare manfall då flera spelar insjuknat i influensa.

- Det är väldigt tråkigt att vi hamnat i den här situationen. Vi visste sedan tidigare att flera spelare inte kan eller får delta i inomhusspel då de haft korsbandsskador och/eller gjort andra ingrepp i knän, men att vi trots detta skulle kunna delta i turneringen som vanligt, säger Anders Mäki och fortsätter:

- När delar av den återstående truppen nu insjuknat i influensa har vi hamnat i en situation där vi bara har fem spelare att tillgå och det gör det omöjligt för oss att genomföra turneringen. Vi är självklart väldigt ledsna över att vi hamnat i den här situationen, men ibland inträffar saker man inte kan råda över och det här är en sådan.

2009-01-03 21:30

Skrivet av: Anders Nilsson