Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Yolanda Odenyo
Foto:

Yolanda Odenyo skadad

LFC:s nyförvÀrv Yolanda Odenyo har Ädragit sig en ryggskada som om det vill sig illa kan komma spoliera hela den kommande sÀsongen. - Det Àr naturligtvis vÀldigt olyckligt för Yolanda sjÀlv och Àven för oss i LFC att hon skadat sig, sÀger LFC:s klubbdirektör Anders MÀki.

Det var i samband med träning som Yolanda Odenyo ådrog sig en ryggskada, som alltså kan komma att påverka den kommande säsongen för LFC-spelarens del. Hur pass allvarlig skadan är och exakt hur länge hon blir borta från träning är i dagsläget inte möjligt att säga.

- Jag har själv inte pratat med Yolanda, men LFC:s tränare Magnus Wikman har gjort det och fått en lägesrapport från henne själv. Vi känner självklart med henne och hoppas att hon snart ska kunna vara tillbaka i träning igen, säger Anders Mäki.

Då det inte är möjligt att veta hur lång tid det dröjer innan LFC-spelaren ska kunna träna och spela igen, väljer klubben i nuläget att inte vidta några egentliga åtgärder.

- Det är allt för tidigt att göra något i dagsläget. Vi väljer som det är nu att avvakta och se vad som händer med Yolanda i första hand, avslutar Mäki.

2009-01-19 18:25

Skrivet av: Anders Nilsson