Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
MVL
Foto: fótbolti.net

Margret och Paaske på plats

LFC:s utländska spelare har anlänt och hunnit komma in lite i sin nya vardag. En vardag som proffs i Sverige. - Det känns jättebra att vara här och jag har verkligen känt mig välkommen säger Margret Lara Vidarsdottir.

Margret Lara Vidarsdottir och Cathrine Paaske Sörensen har nu anlänt till Linköping och också hunnit acklimatisera sig lite till sin nya omgivning och i sin nya klubb.

- Det känns skönt att äntligen vara här. Klubben och tjejerna i laget har tagit hand om mig på alla sätt och fått mig att känna mig välkommen, berättar danskan Cathrine Paaske Sörensen.

Isländskan Margret Lara Vidarsdottir kom först till Linköping av de utländska spelarna och hon har nu hunnit komma in i sin nya vardag.

- Allt har varit jättebra hittills och det känns bra att vara här.

Margret hade stor del i att Island för första gången kvalificerade sig till ett stort mästerskap när man tog sig till den kommande EM-turneringen i Finland. Med sina 43 mål på 46 landskamper har hon ett minst sagt imponerande målfacit och hon hoppas att målfabrikationen ska fortsätta i LFC.

- Jag hoppas attt kunna bidra offensivt och göra en del mål.

De båda tjejerna berättar att de ser fram emot den kommande säsongen och att de hoppas på att bidra med än mer spetskvalitet.

- Vi har ett lag med väldigt många duktiga spelare och jag hoppas kunna bidra på mitt sätt till laget, säger mittfältaren Paaske Sörensen.

Nästa helg får de båda nyförvärven göra sina respektive debutmatcher för LFC när laget spelar LdB Sport Cup i Växjö.

2009-02-12 12:05

Skrivet av: Anders Nilsson