Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Lotta Rohlin_försäsong_2009
Foto: Tobias Josefsson

LFC och PUMA i nytt avtal

Linköpings FC och materialleverantören PUMA har skrivit ett avtal som sträcker sig över de tre närmaste säsongerna. Avtalet är ett trepartsavtal där TEAM SPORTIA svarar för den lokala materielservicen till LFC.

PRESSMEDDELANDE FRÅN LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB
 
2009-03-09
 
LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB, TEAM SPORTIA OCH PUMA I NYTT SAMARBETE
 
Damallsvenska silverlaget och cupmästarna Linköpings Fotboll Club har tecknat ett nytt samarbetsavtal gällande epitetet ”Officiell Materialleverantör” till den hårdsatsande klubben.
 
Det är PUMA som levererar allt fotbollsmaterial till LFC under de närmaste tre säsongerna och man gör det i samverkan med TEAM SPORTIA i Linköping, som svarat för service till all elitidrott på arenasidan i Linköping i snart 20 år.
 
-          Vi är oerhört glada över detta avtal med en så stark partner som PUMA, säger klubbdirektören Anders Mäki i LFC och fortsätter:
-          Tillsammans med den kundservice och kompetens som finns hos Team Sportia matchar detta klubbens ambitioner att bli allra bäst och det är också en trygghet att skriva ett längre avtal.
 
PUMA försörjer också i dagarna SM-slutspelande Linköpings VC med material, ett annat elitlag på toppnivå under Linköpings sportlejonvarumärke. PUMA har inte hockeyprylar i sitt sortiment, men däremot är det förstås TEAM SPORTIA som servar LHC i dess framfart i Elitserien och SM-slutspelet. Butikskedjan i Linköping driver dessutom souvenirbutikerna åt LHC, LFC och LVC.
 
-          Vi vet att PUMA är ett mycket populärt och kompetent varumärke inom idrotten och givetvis är det en fjäder i hatten att samarbeta med de allra bästa lagen. LFC:s profil med hög ambition, modernt tänkande och utveckling tilltalar oss.  I och med LFC-avtalet försörjer vi nu både svenska mästarna, silvermedaljörerna, cupsegrarna och dessutom de två lag från Sverige som skall spela Women’s Champions League 2009 med utrustning och kläder, säger Lasse Björkström på PUMA Marknad inom PUMA NORDIC AB.
 
Avtalet gäller t o m 2011 och är i enlighet med parternas respektive policys inte offentligt i detalj.
 
 
 
Med vänlig hälsning
Anders Mäki
Linköpings Fotboll Club

2009-03-09 11:00

Skrivet av: Anders Mäki