Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
lisa n
Foto:

Lisa tar time out

LFC-forwarden Lisa Nilsson har tagit beslutet att ta en time out frÄn elitfotbollen. - Jag stÀnger inga dörrar, men framtiden fÄr helt enkelt utvisa vad fotboll kommer bli för del av mitt liv framöver, sÀger Lisa.

Forwarden Lisa Nilsson väljer att ta en paus från satsningen på elitfotboll. Hennes beslut kommer inte som en blixt från klar himmel utan är något som växt fram över tid.

- Jag har tappat glädjen och viljan att göra den satsningen på fotboll som krävs på den här nivån. När inte jag är beredd att lägga ner lika mycket tid och kraft som alla andra i truppen längre, ska jag inte vara med här. Annat i livet drar mer i mig än elitsatsningen just nu, säger Lisa och fortsätter:

- Det känns jättebra och skönt att ha tagit beslutet, men jag kommer sakna laget väldigt mycket för jag har trivts kanon här, och har fått vänner för livet. Men det räcker inte att bara trivas, man ska kunna bidra med sitt jobb när det gäller fotbollsdelen på den här nivån också. Både tränarna, laget, klubben och alla utifrån har varit väldigt förstående och stöttat mig vilket jag är otroligt glad och tacksam för.

Lisa utesluter inte att hon kan komma att återvända till LFC längre fram.

- Jag stänger inga dörrar helt men tiden får helt enkelt utvisa vad fotboll kommer bli för del i mitt liv framöver.  

2009-03-11 13:30

Skrivet av: Webbredaktionen