Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
MĂ„lfirande 2009
Foto: Tobias Josefsson

Petronella i centrum

Petronella Ekroth kommer att hamna i fokus nÀr LFC möter Rödsle i Svenska Cupen. Rödsle Àr nÀmligen "Nellas" moderklubb. - Det ska bli jÀttekul att spela pÄ planen dÀr jag startade min fotbollskarriÀr, sÀger "Nella" inför matchen.

Tordagens match i Svenska Cupen blir speciell för LFC-backen Petronella Ekroth som kommer "hem". Det var nämligen i Oskarshamnsklubben Rödsle som "Nella" började spela fotboll en gång i tiden.

- Det kunde knappast blivit en bättre lottning för min del. Jag ser fram emot matchen jättemycket och det ska naturligtvis bli jättekul att möta min moderklubb och få träffa tjejerna i laget, berättar "Nella" och fortsätter:

- Sen ska det bli kul att se hur de spelar, vad de fått för nya spelare, men också att möta de man en gång spelade tillsammans med.

LFC-backens återkomst till moderklubben har också uppmärksammats i Oskarshamnsklubben och hon kommer ha bra stöd från sidlinjen.

- Jag har pratat lite med mamma som säger att många ska komma och titta. Det är en stor händelse hemma och för Rödsle som klubb.

"Nella" själv hoppas att LFC ska kunna bjuda den småländska publiken på bra underhållning.

- Vi ska naturligtvis spela bra fotboll och ha kul på planen. För egen del hoppas jag kunna göra en bra insats, njuta och ha kul på planen.

Svenska Cupen omg 3

Rödsle BK - Linköpings FC
Torsdag kl 15.00

2009-05-20 09:58

Skrivet av: Anders Nilsson