Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Kickis Skålberg skjuter bollen
Foto: Tobias Josefsson

Skålberg varvar ned

Marie Louise "Kickis" Skålberg, ytterback i LFC de fyra senaste säsongerna har beslutat sig för att varva ned sin elitsatsning. Hon kommer att flytta till Ludvika av sociala skäl och spela med Gustafs GoIF, nykomlingar i ettan. (Arkivbild)

-Jag är grymt stolt över vad vi har åstadkommit med LFC denna säsong och jag har haft fyra underbara år med LFC, säger Skålberg i en kommentar.
 
Efter en tids grubblande och funderande har Marie-Louise nu alltså kommit fram till att hon varvar ned fotbollssatsningen och satsar på ett heltidsjobb. Inget jobb är klart ännu, men det är i Dalarna hon kommer att bo och verka framöver och därtill kombinera arbetet med spel i Gustafs GoIF, nykomlingar i Norrettan.
  
Det blev en fantastisk avslutning på LFC-sejouren för Skålberg, som varit enormt stabil på sin ytterbackplats och även fått vikariera som inneback emellanåt. När hon lämnade QBIK 2005 fanns det värmlänningar som undrade hur hon skulle kunna ta plats i ett topplag. Svar på tal, kan man säga om "Kickis" som alltså blev svensk mästare i år.
 
-Jag har utvecklats enormt både som fotbollsspelare och person tillsammans med alla i LFC under de här fyra åren, avslutar Marie-Louise som nu alltså 27 år gammal tackar för sig de större sammanhangen.
 
Alla vi i LFC tackar "Kickis" för de här åren och önskar henne lycka till framöver både med arbete och fotboll!
 
 
 
 

2009-11-23 17:35

Skrivet av: Webbredaktionen