Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Tilda CL 2009
Foto: Filip Oskarsson

LFC förlänger med talangfull trio

De tre talangfulla flicklandslagsspelarna Tilda Heimersson, Jessy Sharro och Maria Svensson √•terfinns i Link√∂pings FC √§ven n√§sta s√§song. Trion skrev p√• fredagen under nya kontrakt med m√§starklubben. ‚Äď Det k√§nns naturligtvis j√§ttebra att alla tre spelar i LFC √§ven n√§sta s√§song, s√§ger Bengt Ekholm, fotbollsansvarig i klubben.

Svenska serie- och cupmästarna Linköpings FC har fått ytterligare några byggstenar på plats i lagbygget inför 2010. De senaste i raden att skriva nya kontrakt med klubben är framtidsspelarna Tilda Heimersson, Jessy Sharro och Maria Svensson.

– Tre väldigt lovande spelare som alla har stor potential, säger Bengt Ekholm.

Tilda Heimersson som var med och tog silver i U19-EM i somras har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de två kommande säsongerna och som också innefattar ett optionsår.

– Det känns bra att vara kvar i LFC och att klubben satsar på mig. Jag trivs i laget och ser redan nu fram emot nästa säsong, säger landslagsmittfältaren.

Jessy Sharro, som kom till LFC inför förra säsongen, har skrivit på ett nytt ettårskontrakt medan Maria Svensson, som under fjolåret var utlånad till BK Kenty i Söderettan, har satt sin signatur på ett kontrakt som gäller för 1+1 år.

– De är alla spännande spelare som vi tror mycket på under nästa år, säger Ekholm.

2009-12-17 16:40

Skrivet av: Webbredaktionen