Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Caroline Seger med maskot
Foto: Tobias Josefsson

Dags att planera säsongen!

Du som är engagerad i fotbollsförening för unga tjejer! Hör upp, här finns det möjligheter för Dig! LFC erbjuder kärvänligt Er att komma och göra ett arrangemang som blir en fantastisk upplevelse för Era tjejer! Helt kostnadsfritt!

Linköpings Fotboll Club erbjuder ungdomslag att deltaga runt LFC:s hemmamatcher!
 
I Linköpings Fotboll Club finns flera spelare som representerar Sverige eller ett annat land i landslaget. Visserligen har Caroline Seger (bilden) lämnat LFC (tillfälligt?) efter fem säsonger för att spela som proffs i USA, men fortfarande finns Charlotte Rohlin, Petra Larsson, Faith Ikidi tillsammans med nya Linda Sällström, Nora Holstad Berge och Ingrid Schjelderup i laget. 
 
Dessa tillsammans med övriga duktiga LFC-spelare är otroligt viktiga och fina förebilder för ungdomar, framför allt de som har ett stort fotbollsintresse!
 
Varför finns LFC egentligen till?
Givetvis för att som elitlag sträva mot att vinna titlar och bringa stolthet för våra invånare och supporters. Men ännu viktigare är just rollen som förebild i samhället, där vi kan spela en stor roll just för unga tjejer, som inte har lika självklara idoler som killarnas Zlatan, Henke, Ronaldo, Foppa osv.  
 
Vi vill gärna sträcka ut handen och erbjuda ungdomarna en fin upplevelse tillsammans med våra förebilder och givetvis uppleva en spännande fotbollsmatch på elitnivå.
 
LFC erbjuder möjlighet för ungdomslag att under en match vara bollflickor, maskotar, skyltflickor m m.
Givetvis ingår nära kontakt och autografsskrivning. Lika givetvis kostar det ingenting. Det är inte här vi ska finansiera vår verksamhet. Tvärtom!  Passa på att höra av Dig!  Finansiering löser vi gärna istället tillsammans med kommersiella företag som tycker att det är trivsamt att förknippas och harmoniera med våra värderingar.
 
Eftersom antal matcher är begränsat kan platserna ta slut snabbt en bit in på säsongen. Men det kommer fler chanser! Vi kan givetvis också börja med att erbjuda Er ett mycket förmånligt biljettpaket för ledare, föräldrar etc som önskar komma och se en match, med eller utan ovan nämnda matcharrangemang, eller som en kickoff, avslutning eller annan team-buildande lagaktivitet.
 
Intresserad?
 
Kontakta LFC:s kansli och damfotbollens gudfader i Linköping,  Rolf Petersson, redan nu på 013-37 11 88 eller mobil 0730-39 25 33. Du kan också mejla till rolf.petersson@linkopingfc.com
 
Du kan också kontakta vår duktige medarbetare Tomas Bernhard på 070-345 2262 som är en mästare på att ta hand om er på plats på idylliska Folkungavallen när det blir dags!

Enormt hjärtligt välkomna till oss och upplev en fantastisk dag med de Svenska Mästarna!
 
 
Varma hälsningar
 
Anders Mäki, klubbdirektör

 

 

 

2010-01-14 12:00

Skrivet av: Webbredaktionen