Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 

Ingen Langdon i LFC

Kasey Langdon
Foto: Peder Sterlinge

Kasey Langdon, forwarden som provspelat en tid, kommer inte att erbjudas kontrakt med LFC. Hon bedöms inte tillföra tillräckligt till LFC i dagsläget för att få stanna efter tryout-perioden.

Kasey Langdon, senast från Atlanta Beat i den amerikanska proffsligan, blir inte kvar i LFC efter tryout-perioden. Det meddelar LFC idag.
 
-Vi bedömer henne inte att i dagsläget vara den offensiva startspelare som vi letat efter och då väljer vi att avbryta samarbetet. Hon hade behövt ett par månader för att komma i fas med den övriga truppen och med tanke på den ekonomiska och sociala investeringen så är tyvärr inte Kasey den spelaren vi söker, kommenterar LFC-tränaren Jörgen Petersson.
 
En vecka kvar till transferfönstret stänger innebär att tiden är knapp för alternativ.
 
-Bra spelare växer ju inte på trä, speciellt inte såhär tätt inpå säsongen, men man ska aldrig säga aldrig. Det har hänt att rekryteringar gått i rekordfart tidigare inom sportvärlden, säger klubbdirektören Anders Mäki.
 
Det är dock ingen fara på taket för LFC enligt tränare Petersson:
 
-Jossans positiva comeback påverkar också vårt beslut, när vi började leta spelare så var hon fortfarande ett frågetecken efter sin långa skada, avslutar han.
 

2010-03-24 20:51

Skrivet av: Webredaktionen