Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Maja Krantz kamp AIK 2010
Foto: Filip Oskarsson

Besviken Maja efter förlusten

Linköpings duktige ytter Maja Krantz var inte nöjd med sin insats efter förlusten mot Tyresö pÄ Folkungavallen. - Det Àr aldrig kul nÀr man förlorar men sÀttet som vi förlorar pÄ Àr vÀl inte sÄ roligt heller.

Känslan i kroppen efter förlusten?
- Det känns som att man är både arg, tom, frustrerad, allt på samma gång. Det är aldrig kul när man förlorar men sättet som vi förlorar på är väl inte så roligt heller.

Vad var de som gick fel i spelet?

 - Vi har pratat om att utnyttja deras svagheter i osnabbhet i backlinjen och att vi ska försöka använda våran snabbhet då, vilket vi inte lyckas med. Dom är rätt så bra på att täppa igen ytan som finns bakom dom. Vädret och vind var sådär och de spelar in. På pappret är vi ett bättre lag, men de visar Tyresö idag att de inte spelar någon roll.

Hur ser du på din egen insats i eftermiddag?

- De kändes inte som att jag var med i spelet så mycket. Det var väldigt svårspelet och de kändes inte som att vi utnyttjade kanterna och vi kommer inte runt heller när vi väl får chansen. Så jag är väl inte nöjd med min insats direkt.

Nästa helg ska ni möta Umeå, tankar inför den matchen?
 - De ska bli jävligt kul så Umeå får smaka på revanschen istället. Vi mötte dom i supercupen så vi har väl lite koll på dom. De känns väl som att de har försvagats men de har en ny generation på gång som inte är helt dålig utan det är ett bra ungt lag så vi kommer få en tuff match där.

2010-04-18 22:50

Skrivet av: Gustaf Pettersson