Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Novo Mesto 2010 Arena
Foto: Pierre Söderfjord

Blött i Slovenien

Inför 16-delsfinalen i Champions League mot slovenska KRKA Àr LFC nu pÄ plats i Slovenien. OmrÄdet har varit drabbat av hÀftiga skyfall och matcharenan stod för nÄgra dagar sedan under vatten! Ingen fara för matchen dock, pÄ bilden ses Sofia Lundgren och Linda SÀllström frÄn trÀningen pÄ den natursköna arenan i Krsko.

Inför 16-delsfinalen i Champions League mot slovenska KRKA har laget nu befunnit sig i Novo Mesto sedan i måndags. En lång resa som startade med buss från Stångebro, via Kastrup och flyg till Zagreb i Kroatien och därefter 1,5 timmes buss till hotellet i Slovenien.
 
Området har varit drabbat av häftiga skyfall, och matcharenan stod för några dagar sedan under en meter (!!) vatten! Matchen kommer dock att spelas på utsatt tid.
 

 
Några röster på resan:
 

Lite röster från några spelare och ledare inför Champions League inträdet:
 
Sofia Lundgren
Jag älskar den här typen av matcher! Man vet att det är vinna eller försvinna i varje omgång och det kräver det bästa av varje spelare. Går man vidare får man spela mot de allra bästa lagen och de allra bästa spelarna. En häftig utmaning!
 
Kosovare Asllani
Det är alltid kul med matcher mot internationellt motstånd. Vi ska göra allt vi kan för att vinna här nere!
 
Lotta Rohlin, lagkapten
Vi ska se till att få med oss ett bra resultat inför returen på hemmaplan! Den här typen av matcher är fantastiskt roliga att spela!
 
Jörgen Petersson, tränare
Allt har funkat bra hittills med resa och mat. Vi har en hyfsat bra bild över motståndet på onsdag och jag tycker vi har en bra chans att få med oss ett bra resultat. Lite småskavanker på några spelare efter helgens härliga vinst mot Örebro, men inget som ska påverka startelvan på onsdagen. Alla är oerhört laddade inför matchen.

 
 
 

2010-09-22 10:00

Skrivet av: Webbredationen