Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Nora slÄr ett pass mot Tyresö 2010
Foto: Filip Oskarsson

Nora och Ingrid stannar

Linköpings FC har förlÀngt kontrakten med de bÄda norskorna Ingrid Schjelderup och Nora Holstad-Berge. - Det ska bli mycket intressant att följ Ingrid och Nora framöver sÀger Anders MÀki.

Inför säsongen värvade Linköpings FC två norska spelare i form av Nora Holstad-Berge och Ingrid Schjelderup. Nu står det klart att de stannar i ytterligare två år i Linköpings FC. Anders Mäki, klubbdirektör i Linköpings FC är nöjd med att både Ingrid och Nora stannar i klubben.

- Det ska bli mycket intressant att följ Ingrid och Nora framöver. De båda är väldigt ambitiösa och kommer säkert att göra mycket nytta för LFC de kommande två åren.

Ingrid Schjelderup spelar mittfältare men har fått den här säsongen förstörd av en korsbandsskada.

- Min rehabilitering efter korsbandskadan i april har gått bra och jag ser fram mot två skadefria säsonger här i LFC. Jag känner att jag får bra förutsättningar att utvecklas vidare.

Nora Holstad-Berge har spelat desto mer än Ingrid den här säsongen och har imponerat på publiken på Folkungavallen med sitt orädda spel och tuffa inställningen.

- Jag upplever LFC som en professionell förening med hög målsättning. Jag vill gärna vara en del i detta, särskilt som jag känner att jag utvecklats mycket positivt under denna säsong.

Båda spelarna har skrivit på ett tvåårskontrakt och stannar därmed i Linköpings FC fram till 2012.

2010-10-07 14:25

Skrivet av: Gustaf Pettersson