Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
KonstgrÀs linjer
Foto: Tobias Josefsson

LFC:s konstgrÀs - en möjlighet!

Arbetet med LFC:s egna konstgrÀsplan pÄgÄr alltjÀmt. 15 november Àr berÀknat startdatum och nu erbjuder LFC grannföreningar plats för trÀning!

LFC bygger som bäst sin konstgräsplan som blir placerad invid Anders Ljungstedtska Skola, ca 500 m från Stångebrofältet och mittemellan detta och den kommande nya fotbollsarenan i Linköping.
 
Om allt fungerar som det ska med väder och arbete så blir det premiär 15 november.
 
LFC bjuder nu in föreningar i regionen att boka/önska träningstid på det nya konstgräset. Enligt uppgjort avtal med kommunen är det i alla lägen kommunens taxa för träning och ev match som gäller.
I första läget gäller nu föreningar som önskar boka mer eller mindre "fasta" veckotider. Enskilda tider kommer senare när de fasta är fördelade.
 
I samma avtal skall 30% av tiderna vardagar mellan 17-22 samt helger finnas tillhands för bokning genom kommunen. I detta läge kommer LFC att ta in inbjudningar för att besätta sina egna 70% av bokningarna själva och därefter - om det blir fullt - förmedlas övriga till den allmänna delen.
 
Föreningar som önskar nyttja konstgräs skall inkomma med önskemål om dagar och tider. LFC kommer sedan att fördela tider så gott det går att uppfylla önskemålen. LFC reserverar sig rätt att erbjuda andra än de önskade tiderna med avseende på dubbelbokningar. Den aktuella föreningen har då givetvis rätt att tacka nej till tider som ej passar.
 
Samtliga önskemål om tidsbokningar i grundläget mejlas in till konstgras@linkopingfc.com senast ONSDAG 20 OKTOBER. Därefter fördelar LFC tider inom sina 70%. Samtidigt kommer LFC att avgöra vilka tider som erbjuds till de öppna 30% enligt avtalet.
 
För dagtidsbokningar ; Ange önskemål och sänd till konstgras@linkopingfc.com. Även här gäller 22 oktober. Därefter sker fördelning i LFC:s konstgräsgrupp. 
 
Betalningsvillkor och enskilda bokningar kommer att tillkännages så fort reglerna är genomgångna och fastställda i samverkan med kommunen.
 
Eventuella frågor besvaras via e-post på samma adress - konstgras@linkopingfc.com
 
Välkommen att vara med och nyttja LFC:s konstgräsplan - en förutsättning för kommande framgångar för fotbollen i Linköping!
 
 
 

 
 
 
 
 
 

 
 
 

2010-10-11 14:36

Skrivet av: Anders MĂ€ki