Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC Camp 2009
Foto: Clas Vårdstedt

Dags för anmälan till LFC CAMP!

F√∂r tredje √•ret i rad blir det LFC CAMP i augusti. Sveriges B√ĄSTA CAMP enbart f√∂r tjejer! Kom till natursk√∂na Hellgrenshagen i Malmsl√§tt utanf√∂r Link√∂ping f√∂r en fantastisk tr√§ningsvecka med duktiga instrukt√∂rer och LFC:s stj√§rnspelare. 7-13 augusti - k√∂r vi s√• det ryker!

Linköpings FC i samarbete med MB Fotbollsutveckling arrangerar återigen LFC CAMP med inriktning enbart mot fotbollsspelade tjejer!
 
Det är för tredje året i rad vi har det stora nöjet att inbjuda flickor till natursköna Hellgrenshagen i Linköping.  Intresset växer från år till år och vi jobbar hårt på att ständigt utveckla LFC CAMP.
 
LFC CAMP 2011 äger rum 7-13 augusti
 
- LFC ELIT CAMP - födda 1993 och äldre
- LFC CAMP 94-96 Advance
- LFC CAMP 94-96 Bredd
- LFC CAMP 97-98
- LFC KNOTTE DAY CAMP 99-00

Läs mer: www.lfc-camp.se
 
Vårt mål är att ge varje deltagare så mycket utbildningstid som möjligt och av den anledningen erbjuder vi i år ännu fler kategorier än tidigare!
 
För att utvecklas som fotbollsspelare krävs optimalt motstånd i varje träningssituation och det är vad vi vill skapa med dessa förändringar, alltså fler och mindre träningsgrupper samt fler instruktörer. Vi har också märkt att avsikten med fotboll/läger skiljer sig avsevärt bland tjejer och därför vill vi skapa en LFC CAMP som passar allas intresse, vi har också - efter önskemål från tidigare deltagare - utökat LFC CAMP i tid. För de allra äldsta tjejerna pågår Campen i sju dagar!
 
En nyhet är också LFC ELIT CAMP. Detta är inbjudningscamp där Linköpings FC bjuder in talangfulla spelare för att erbjuda dessa ”elitträning” under en veckas tid. Kanske hittar vi nästa LFC-stjärna i denna grupp?
 
En annan nyhet är LFC KNOTTE DAY CAMP där vi erbjuder dom allra yngsta tjejerna att medverka under dagarna med meriterade instruktörer och LFC-spelare.
 
Sist men inte minst har vi ett särskilt målvaktserbjudande detta år, då vi lyckats knyta till oss en av Sveriges bästa målvaktstränare, Leif Eriksson, som är elitmålvaktstränare i Åtvidabergs FF och LFC.
 
Hjärtligt Välkomna med Din anmälan!
 
 
Anders Mäki, Linköpings FC
Michael Bornehav, MB Fotbollsutveckling
 
 
 

2011-02-10 15:30

Skrivet av: Webbredaktionen