Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
GlÀdje efter mÄl mot Krka
Foto: Erik Åström

Lugnt Ärsmöte i LFC

Christer MÄrd omvaldes enhÀlligt som ordförande i LFC. Det gÀllde för övrigt hela styrelsen förutom ledamoten Ann Björk som pÄ egen begÀran trÀder ur styrelsen och istÀllet komplettererar valberedningen.

Det var ett lugnt årsmöte på måndagkvällen i Stångebrohallen. 32 medlemmar fick sig en redovisning av 2010 och efter att valen genomförts även en genomgång av planerna och budgeten för 2011.
 
Christer Mård omvaldes som ordförande, Ulla Lönn (vice ordf) och Erik Träff som ledamöter för två år samt Malin Bodén som suppleant. Sedan tidigare hade Lena Lyckenvik, Meriethe Larsson och Barbro Rohlin ett år kvar på sina mandat som ledamöter.
 
-Budgeten innehåller försiktiga satsningar, uttrycker klubbdirektören Anders Mäki och fortsätter:
 
-Vi vågar inte räkna med några större förändringar i publikintäkter och sponsring, men den utveckling som finns i de centrala rättighetsavtalen väljer vi att lägga på laget för att följa upp framgången i Champions League och att utmana i Damallsvenskan igen, säger han.
 
Klubbdirektören berättade utöver om A-lagsverksamheten även om arenasatsningarna med den egna konstgräsplanen och klubbens inblandning i Linköpings nya fotbollarena som strategiska insatser för föreningens och fotbollens utveckling i staden. Satsningen på talanglaget Wildcats fortsätter också under 2011 som en stimulans och talangutveckling för tjejer i regionen som vill satsa på att bli elitspelare.
 
Den ekonomiska redovisningen kommer i sinom tid upp på årsmötessidan under "OM LFC" och refereras också i särskild artikel här på hemsidan: 
» Godkänd säsong men tufft ekonomiskt
 
 
 
 

2011-02-28 20:45

Skrivet av: Webbredaktionen