Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 

Linköping värvar från Umeå

Torbjörn Hanzi
Foto: Privat

LFC värvar från Umeå IK. Ingen spelare den här gången utan organisationen stärks upp med Torbjörn Hanzi, som närmast kommer från en tjänst som klubbchef i Umeå IK. - Med de utmaningar som står för dörren krävs större resurser och därför stärker vi upp marknadssidan med Torbjörn, säger Anders Mäki, klubbdirektör i LFC.

Torbjörn Hanzi, 48 år, närmast från Umeå, förstärker LFC:s organisation. Han kommer närmast från klubbdirektörsposten i Umeå IK men har dessförinnan en gedigen erfarenhet från försäljning och affärsmannaskap.
 
Torbjörn stärker upp linköpingsklubbarnas marknadsorganisation och kommer att arbeta både med LFC i Damallsvenskan och LHC i hockeyns elitserie. LFC satsar framåt med bakgrunden i VM-framgångarna och den kommande fotbollsarenan i Linköping.
 
- Det är framför allt Torbjörns erfarenheter av försäljning och att arbeta professionellt i olika stora organisationer samt hans personliga egenskaper som tilltalar oss, säger Anders Mäki, klubbdirektör i LFC och fortsätter:
 
- Hans period i Umeå IK var kort men nyttig på så sätt att man får ett perspektiv av att arbeta i en ideell elitidrottsklubb.
 
Hanzi arbetade knappa tre månader i Umeå och lämnade under uppmärksammade former i våras.
 
- Vi har en liten annan bild av processen än vad som framkommit i media, annars hade Torbjörn inte fått det här erbjudandet från Linköping. Men vi har inga ytterligare kommentarer utan det får andra spekulera i. Torbjörn kommer att bli en stor tillgång för elitidrotten i Linköping och de satsningar som nu görs inom både hockeyn och fotbollen mot SM-guldet. Fotbollen är het just nu med ett lyckat VM-resultat samt nya Arena Linköping på gång, avslutar Anders.
 
Torbjörn Hanzi börjar sin anställning i Linköping den 8 augusti.
 
 
 
 

2011-07-25 13:45

Skrivet av: Webbredaktionen