Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Petra Larsson rosa 2011
Foto: Jimmy Lönn

LFC avslutar serien i rosa matchstÀll

Linköpings FC och PUMA samarbetar i kampen mot bröstcancer. Detta möjliggörs genom att LFC:s samarbetspartners avstÄr frÄn att ha sin reklam pÄ dessa tröjor.

Linköpings FC, och LFC:s partners samarbetar i kampen mot bröstcancer. Detta innebär att Linköpings FC kommer att spela Damallsvenskans tre sista matcher 2011 i ett rosa matchställ för att visa sitt stöd i kampen mot bröstcancer. Dessa tröjor har PUMA skänkt till LFC och är av modellen PUMA King.

Detta möjliggörs genom att Linköpings FC:s samarbetspartners som normalt har sina logotyper tryckta på matchtröjorna generöst avstår från att synas med sin logotyp på tröjorna. LFC vill med stor ödmjukhet rikta ett varmt tack för denna stora välvillighet och generositet. I gengäld kommer LFC att publicera dessa företagsnamn i matchannonsen under rubriken ”Tack för att vi får spela reklamfritt denna match till förmån för kampen mot Bröstcancer”. Företagsnamnen publiceras också i matchprogrammet under samma tema. Matchställen kommer efter sista matchen mot Piteå IF 15/10 att auktioneras ut. LFC:s sponsorer kan redan nu lägga ett bud på dessa. Nettointäkterna från detta skänker sedan LFC till kampen mot Bröstcancer.

Tre av de rosa matchställen är dessutom priser i en pågående Tipstävling. Tävlingsdeltagare som fram till matchstart fyller i ett formulär och tippar matchens slutresultat samt publiksiffran i LFC:s sista hemmamatch 2011 mot Jitex söndag 9/10, kl. 14.00 har alla chans att vinna en rosa LFC-tröja. LFC:s spelare kommer nu på måndag 3/10, 18-19 och lördag 8/10, 12-14 att finnas på ICA MAXI och Filbytergallerian och även under Jitexmatchen för att marknadsföra detta. ! Du som finns där och tippar får biljetter till matchen! På Filbytergallerian dessa tider och fram t.o.m. matchen 9/10 kan du också köpa Rosa Band för 25: -/st. av LFC! För varje Rosa Band du köper av LFC får du dessutom en KEXCHOKLAD från Cloetta.

LFC tackar våra matchdräktpartners:

Toyota Material Handling Europe
ED Bygg
Cloetta
Team Sportia
Stångåstaden
Toyota Kjell Askling Bil
Sansac
Svenska Spel
ICA MAXI
KPMG
Östgöta Brandstodsbolag
Centric
Cojn
Kolmården
Botrygg
NGL Teknik
Allstar
Larsson Offset
Mix Megapol
Linköpings Kommun
Everyday Card

Vi passar även på att tacka våra egen spelare sponsorer:

Svensk Cater – Kosovare Asllani & Petra Larsson
Skanska – Charlotte Rohlin & Jonna Andersson
Tannefors Glas – Josefin Alfsson

2011-10-02 12:00

Skrivet av: Webredaktionen