Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Maja Krantz 2011
Foto: Erik Åström

Maja Krantz förlÀnger till 2013

Backen Maja Krantz, 24 Är, har förlÀngt sitt avtal med LFC till 2013. Hon kom till LFC 2007 och har alltsÄ spelat fem sÀsonger i klubben sedan hon kom frÄn Stattena.

Maja Krantz, den snabba högerbacken, har förlängt sitt kontrakt.
 
- Med tanke på de förutsättningar som finns i LFC har det aldrig varit någon tvekan om var jag ville spela kommande år, säger Maja själv i en kommentar.
 
Maja gjorde den gångna säsongen 16 matcher i Damallsvenskan och hade litet skadeproblem efter en smäll mot Arsenal i Champions League. Men nu satsar hon igen!
 
- En viktig pusselbit med erfarenhet och spetskvaliteter har blivit klar för nya säsonger vilket känns mycket bra. Maja är en stark kulturbärare för LFC och är viktig för oss både som spelare och som person, säger LFC:s Jörgen Petersson.
  
Maja har sedan tidigare 11 U21/U23-landskamper, 17 F19- och 9 F17-landskamper för Sverige. Hon förklarar vidare valet att stanna kvar i Linköping:
 
- Den noggrannhet och vilja till utveckling av spelare och förening som finns här känns helt perfekt för mig både som spelare och som person. Med den nya satsningen både på laget och med den nya arenan känns det väldigt spännande inför kommande säsonger, avslutar hon.
 
Maja Krantz har vunnit ett SM-guld, två guld i Svenska Cupen och två Supercupguld med LFC.
 
 
 

 
 
 
 

2011-11-11 16:30

Skrivet av: Webbredaktionen