Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Karen Bardsley 2011
Foto: Kerstin Jönsson / Associated Press

Bardsley fortsÀtter i LFC

Englands landslagsmÄlvakt Karen Bardsley fortsÀtter i LFC! - Det var ganska lÀtt att komma till beslut efter en kort men bra upplevelse förra sÀsongen, sÀger Karen i en kommentar. LFC kommer alltsÄ till spel med tvÄ eminenta mÄlvakter den kommande sÀsongen.

 - Med Karen Bardsley i truppen får LFC 2012 tillgång till två högklassiga målvakter. Karen kompletterar Sofia Lundgren på ett mycket bra sätt, säger Jörgen Petersson i LFC.
 
Karen Bardsley fanns med i LFC under hösten efter att ha kommit till klubben i slutet av augusti. Hon spelade i tre matcher under perioden då Sofia Lundgren hade litet skadeproblem. Samma förutsättningar gäller nu, Sofia är etta men Karen backar upp. 
 
- Karen visade att hon har ambition, proffsighet och stora kvaliteter både på träning och match. En person som dessutom tillför truppen mycket energi och engagemang utanför planen, säger Jörgen.
 
Att Karen, som har USA som hemmabas, skall spela både EM-kval inför Sverige-EM 2013 och dessutom OS i London 2012 med England, har spelat in i beslutet. 
 
- Jag vet att jag kommer att utvecklas som spelare i LFC. Och med närheten från Sverige i tid ger det mig utmärkta förbedelser att bli vald inför EM-kval och OS-spel. Jag ser verkligen  fram emot att vara en del av ett fantastiskt team, en professionell miljö och att arbeta med en förstklassig lagledning, säger Karen.
 
Kontraktet gäller säsongen 2012 och Karen Bardsley ansluter till LFC i mitten av mars. 

- Jag längtar redan. Jag är mycket glad över att komma till Linköpings FC för säsongen 2012, avslutar Karen Bardsley som spelade i de tre avslutande matcherna för LFC, alla med seger som slutresultat.
 
 
 
 

 

 

 

2011-11-21 22:45

Skrivet av: Webbredaktionen