Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Wildcats kickoff
Foto: Pierre Berglund / TV4

Nu startar talangtrÀningen 2012!

LFC:s talangtrĂ€ning med Wildcats, startar vecka 9 och kommer att köras pĂ„ onsdagar. I Ă„r i samarbete med John Bauers NIU-licensierade fotbollsgymnasium och med stöd frĂ„n Östergötlands Fotbollsförbund och Svenska Fotbollsförbundet.

Läs även infobladet som Du kan ladda hem nedan!
 
Talangträningarna kommer att köras på LFC:s konstgräs på Ljunkan på onsdagar med start från kl.16.00. Start vecka 9, d v s onsdag 29 februari.
 
Träningen är till för spelare födda 1994 till 1996 och riktar sig till spelare som har elitambitioner. Det är alltså ett komplement till den vardagliga träningen och det kommer att vara riktiga spetsträningar med mycket duktiga instruktörer såsom LFC:s manager Jörgen Petersson, JB-gymnasiets fotbollsansvarige Patrik Ståhlhammar och förra LFC- och landslagsstjärnan Maria Aronsson.
 
LFC vill helt enkelt ge talangerna i regionen ytterligare förutsättningar att nå sina mål. För de spelare som är födda 1995 och 1996 kommer träningarna dessutom att fungera som uttagningar till spel i Flickallsvenskan med Wildcats.
 
Träningen bedrivs parallellt med LFC:s damallsvenska lagträning och det enda som behövs av spelarna är föranmälan via e-post till info@linkopingfc.com.
 
Mer information till både spelare och ledare finns i nedanstående informationsblad.
 
Satsningen stöttas av Östergötlands Fotbollsförbund, Svenska Fotbollsförbundet och John Bauers Elitfotbollsgymnasium.
 
Mer information:
>> Information Talangträning (pdf)
 
Skriv gärna ut bifogad pdf och visa för tränare, spelare och föräldrar.
 
 
 

2012-02-10 16:25

Skrivet av: Webbredaktionen