Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Arsenal-LFC Champions League 4
Foto: Filip Oskarsson

Ekonomin i balans i LFC

Linköpings Fotboll Club hade årsmöte på måndagskvällen. Föreningen är inte nöjd med det sportsliga resultatet 2011 men ekonomin är i balans. Bilden är från mars 2011 då LFC spelade kvartsfinal i Champions League mot Arsenal.

Föreningen visar upp ett litet plusresultat på en omsättning om 7,9 MSEK. Detta att jämföra med 9,5 MSEK året innan men det bokslutet innehöll arbeten och investeringar runt den egna konstgräsplanen likväl som en större omsättning från Champions League.
 
Inför 2012 ser det ljusare ut. En ny sportslig satsning har attraherat nya samarbetspartners och klubben hoppas absolut på ett bättre sportsligt resultat än 2011 och nya härliga publikmatcher på Folkungavallen redan med start i premiären mot Tyresö 17 april då Marta, Caroline Seger och andra toppspelare kommer på besök.
 
I styrelsen fortsätter Christer Mård som ordförande och Ulla Lönn som vice ordförande. Det blev nyval på Peter Barkland, ledamot och förre spelaren Maria Lindström som suppleant. Lena Lyckenvik, Erik Träff, Mariethe Larsson och Malin Bodén fortsätter i styrelsen.
 
 
 
 

2012-02-27 20:00

Skrivet av: Webbredaktionen