Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Lisa Devanna och Nilla Fischer 2012
Foto: Erik Åström / www.erikastrom.se

Laddningen har börjat

LFC hade idolfotodag pĂ„ fredagen. MĂ„nga timmar gick Ă„t i studion för en mĂ€ngd varianter ledda av Sveriges bĂ€sta sportfotograf Erik Åström. HĂ€r ses Lisa och Nilla i LFC:s nya specialdesignade matchdrĂ€kter. Visst lĂ€ngtar man till match!

Det började redan klockan nio på morgonen och innan de sista var klara hann klockan passerade tre på eftermiddagen. Däremellan ett mycket givande möte med domarcoachen Maria Persson och en av världens bästa damdomare Jenny Palmqvist och så träning förstås om vartannat.
 
Ovan ser ni ett smakprov där Lisa De Vanna och Nilla Fischer visar upp LFC:s nya matchdräkt inför Damallsvenskan. Mörkblå och rosa är det som gäller i år. Rosa givetvis reservdräkt, men faktum är att LFC spelade ju hela oktober i rosa och vann varenda match....
 
Dräkten är specialdesignad av materialleverantören PUMA och det är bara LFC i hela världen som har just denna matchdräkt!
 
Själva fotograferingen leddes av Erik Åström, av många ansedd som en av Sveriges bästa sportfotografer. LFC hade tagit ned Erik från Umeå speciellt just för denna dag.
 
Det blev enskilda foton i normal form, helbilder, halvbilder och även tuffa actionbilder med boll. Dessutom givetvis extra specialbilder som kommer att användas på affischer och tidningsannonser med litet olika "coola" inriktningar.
 
En härlig dag med en ny snygg matchdress som startar uppladdningen inför Damallsvenskan!
 
Premiären sker 9 april i Kristianstad och sedan hemma mot Tyresö den 17 april.
 
 


 

2012-03-09 17:35

Skrivet av: Webbredaktionen