Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Christian Andersson 2012
Foto: Erik Åström

- Vi är inte nöjda med matchen som sådan

Link√∂pings FC fick med sig en po√§ng fr√•n premi√§ren mot Kristianstad efter att Manon Melis kvitterat p√• till√§ggstid. ‚ÄstDet var sk√∂nt att se kvitteringen g√• in, s√§ger Link√∂pings Christian Andersson efter matchen.

Linköpings FC fick med sig en poäng från premiären i Damallsvenskan. Manon Melis säkrade en poäng när hon kvitterade på tilläggstid i den andra halvleken.

– Vi är inte nöjda med matchen som sådan. Nu spelade Kristianstad på ett sätt som störde oss och vi lyckades inte ta oss ur det spelsättet idag, säger Linköpings tränare Christian Andersson.

Kristianstad fick LFC i fällan och gjorde det svårt för Linköping föra spelet i matchen på Vilans IP.

– De flyttade upp väldigt mycket folk och satte en hög press på oss och vi fick inte ordning på uppspelen. Från vår sida var det ingen bra genomförd match.

– Vi blev stundtals långa mellan lagdelarna och fick ingen harmoni i vårt sätt att spela boll idag. Det blev så på grund av att Kristianstad spelade som de gjorde.

Hur skönt var det att se kvitteringen gå i mål?
– Det var skönt att se kvitteringen gå in och det är bra för moralen och att vi visar att vi inte ger upp och lyckas göra kvitteringen och få med sig en poäng hem.

2012-04-09 21:22

Skrivet av: Gustaf Pettersson