Topbanner Topbanner Twitter LFCTV p Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Christian Andersson 2012
Foto: Erik Åström

Nöjd Christian efter seger i premiären

– Nu är det nästan som ett rus i kroppen och det är en jätteskön känsla. Christian Anderssons beskrivning av sina känslor efter matchen gick inte att tolka fel. Tyresös slogs tillbaka på Folkungavallen när LFC hemmavann med 1-0.

Vad är din syn på matchen?
– Jag tycker att vi stundtals genomför matchen på ett väldigt bra sätt. Det som vi hade pratat om innan matchen, att vi ska vara lugna och våga spela vårt spel och variera vårt anfallsspel, det tycker jag att vi stundtals genomför på ett väldigt bra sätt.

Tyresö öppnade väldigt bra i den andra halvleken och var nära att ta ledningen redan efter ett par minuter. Linköping var under press men såg ändå väldigt lugna ut under Tyresös press.

– Vi kände att vi var illa ute de fem första minuterna i andra halvlek och att vi behövde en liten väckarklocka för att komma ikapp. Vi var kyliga och lugna trots att de fick ett litet övertag.

Känslan när Emma gjorde ledningsmålet?

– Det var en riktigt skön känsla när Emma gjorde 1-0 målet. Det handlar om att vara på rätt ställe och även om hon inte träffade bollen klockrent så är hon där hon ska vara och gör mål.

Views: 215

2012-04-17 22:54

Skrivet av: Gustaf Pettersson