Topbanner Topbanner Twitter LFCTV på Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Christian Andersson 2012
Foto: Erik Åström

– Vi var lite bättre i första halvlek

Linköpings FC fick med sig en poäng från bortamatchen mot Umeå IK. Ett resultat som var rättvist sett till matchbilden enligt Christian Andersson i LFC.

Linköpings FC fick med sig en poäng från bortamatchen mot Umeå IK. Charlotte Rohlin nickade in 1-1 med en kvart kvar att spela och såg därmed till att LFC fick med sig en poäng hem till Östergötland. Matchen var jämn och det var ett rättvist resultat som stod på matchtavlan när domaren Sara Persson blåste av matchen.

– Jag tycker att det är ett rättvist resultat med tanke på hur matchen gestaltade sig. Vi var lite bättre i första halvlek och har ett par bra chanser. I andra halvlek jämnar det ut sig och stundtals har de lite mer boll än oss. Över 90 minuter sett är det ett rättvist resultat, säger Linköpings tränare Christian Andersson.

Linköping skapade ett antal bra chanser i matchen mot Umeå men hade problem att skapa de riktigt farliga målchanserna.

– Vi skapar tretton avslut men det är inte många av dem som är speciellt farliga. Det gäller oss för att jobba vidare med tålamod. Vi kommer inte riktigt upp i den nivå som vi kom upp i mot Tyresö samtidigt är de är ett bra lag som vi möter vilket man också ser i tabellen.

LFC stod för en bra insats mot Tyresö och kom inte riktigt upp i samma nivå i kvällens match.

– Det var lite skillnad i intensitet jämfört med matchen mot Tyresö och det finns mer att hämta av i vårt lag.

2012-04-23 22:07

Skrivet av: Gustaf Pettersson