Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Jörgen Petersson och Christian Andersson 2012
Foto: Erik Åström

Jörgen lämnar LFC - Christian tar över

Jörgen Petersson, manager och tillförordnad tränare i Linköpings FC, lämnar sitt uppdrag och Christian Andersson tar över.

Jörgen Petersson, manager och tillförordnad tränare i Linköpings FC, lämnar sitt uppdrag trots att ett halvår återstår på kontraktet med klubben.
 
- Det har dykt upp en möjlighet för Jörgen om en ny anställning utanför damfotbollen och eftersom det är mindre än ett halvår kvar på vårt nuvarande engagemang så har klubben gått med på att bifalla hans önskan, säger klubbdirektören Anders Mäki.
 
Jörgen har under säsongen, hans tredje i klubben, verkat som manager/sportchef och även den senaste månaden som tillförordnad tränare. Han kommer även fortsättningsvis att finnas tillgänglig för LFC, dock i begränsad omfattning.
 
- Jag är förstås väldigt tacksam för att LFC ger mig den här möjligheten trots att det är mitt i en säsong. Jag önskar LFC all lycka framöver och hoppas att man fortsätter på den inslagna vägen, kommenterar Jörgen Petersson.
 
Christian Andersson blir nu ensam huvudtränare i LFC. Utöver målvaktstränaren Leif Eriksson kommer han att få stöd av en assisterande tränare.
 
- Den rekryteringen är inte klar, men vi har för avsikt att ha allt klart till den 23 juli då spelarna, förutom OS-deltagarna, återsamlas efter sin sommarledighet, avslutar Anders Mäki.
 
 
 
 
 
 
 
Views: 875

 

2012-07-11 09:00

Skrivet av: Webbredaktionen