Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pĺ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Maja Krantz 2012
Foto: Erik Åström

Maja är klar!

Ytterbacken och kulturbäraren Maja Krantz har idag valt att förlänga sitt avtal med Linköpings FC. Avtalet gäller fram till slutet av juni, ett upplägg som är anpassat efter Majas studiesituation.

Ytterbacken Maja Krantz har idag valt att förlänga sitt avtal med Linköpings FC. Det nya avtalet sträcker sig fram till sista juni, ett upplägg som är anpassat efter Majas studiesituation.

– Maja är ju en av kulturbärarna i LFC så det känns verkligen kanon att vi har kunnat hitta en lösning, säger Anders Mäki, klubbdirektör i Linköpings FC.

Maja Krantz kom till Linköpings FC 2007 och gör därmed sin sjunde säsong I Linköpingströjan.

– Det är kul att förlänga med LFC. Det känns bra att LFC stöttar mig I min satsning på fotbollen och min civila karriär. Det ska bli kul med en ny säsong och jag ser fram emot det.

Avtalet sträcker sig som tidigare nämnt fram till slutet av juni, men parterna kommer att ta ställning till en fortsättning under våren som kommer.

– Avtalet gäller visserligen bara första halvåret till att börja med, Maja har en studiesituation som vi måste ta hänsyn till i host, så vi kommer att ta upp den tråden under våren, avslutar Anders.

2012-12-20 13:45

Skrivet av: Gustaf Pettersson