Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Jonna Andersson 2012
Foto: Erik Åström

Jonna Andersson förlänger med LFC

Den vindsnabbe yttermittfältaren Jonna Andersson har idag valt att förlänga sitt kontrakt med Linköpings FC. Det nya avtalet sträcker sig över ett år.

20-årige Jonna Andersson har idag valt att förlänga sitt kontrakt med Linköpings FC. Det nya kontraktet är skrivet på ett år och Jonna kommer därmed att göra sin femte säsong i LFC-tröjan.

– Det ska bli ett spännande år. Vi har fått in lite nya, unga spelare som jag har spelat med i landslaget. Det ska bli spännande att se hur vi ihop laget och jag tror att nästa säsong blir intressant. Jag hoppas också att jag kan utvecklas och ta några ytterligare kliv i min utveckling, säger Jonna Andersson.

Jonna blir därmed den fjärde spelaren från regionen som är klar för nästa år. Sedan tidigare finns lagkaptenen Charlotte Rohlin, Jessica Samuelsson samt nyförvärvet Stina Blackstenius.

– Så klart extra roligt att säkra upp en östgötska till i truppen och Jonna har ju dessutom ett EM-guld sedan i somras. Jag tror dessutom att hon kan ta ytterligare ett steg då hon trots att hon varit med länge precis lämnat tonåren, säger klubbdirektören Anders Mäki

Jonna fyller dessutom 20 år idag och Linköpings FC passar på att gratulera!

2013-01-02 18:02

Skrivet av: Gustaf Pettersson