Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Charlotte Rohlin Madeleine Edlund 2012
Foto: Filip Oskarsson

Tufft år som krävde åtgärder

Linköpings Fotboll Club hade årsmöte på måndagskvällen. Under en svängig säsong som visserligen avslutades på ett bra sätt på höstkanten tvingades klubben till ekonomiska besparingar för att säsongen skulle gå ihop. Man tvingades till att sälja sin andel i konstgräsplanen för att året skulle hamna på plus.

- Vi fick dra en livlina som vi nu inte har kvar och därför är det viktigt att gå in i den nya säsongen med en noggrann budget. Ambitionsnivån är dock oförtrutet hög, vi skall spela Damfotboll i världsklass. Vi måste bli effektivare helt enkelt, säger klubbdirektören Anders Mäki.
 
Föreningen visar för 2012 upp ett litet plusresultat på en omsättning om 10,1 MSEK. Detta att jämföra med 7,9 MSEK året innan.
 
Inför 2013 går man in på den nya fotbollsarenan i Linköping, vilket skapar framtidstro. En ny, mer ungdomlig, sportslig satsning genomförs med erfarne Martin Sjögren som huvudtränare.
 
Klubbens ambition är att både gasa och bromsa för att säkra ekonomin men ändå bygga vidare med ambition att nå toppen och Europaspel.
 
I styrelsen fortsätter Christer Mård som ordförande och även omval på Ulla Lönn som vice ordförande. Det blev även omval på Erik Träff och nyval på Maria Lindström som tidigare var suppleant. Peter Barkland och Mariethe Larsson har ett år kvar på sin mandattid. Till suppleanter omvaldes Malin Bodén samt Malin Hedström, nyval.
 
 
LINKÖPINGS FOTBOLL CLUB
Styrelsen

   
Komplett årsredovisning samt tillkännagivande och beslut angående inkomna motioner finns redovisade för alla LFC-medlemmar på medlemssidorna (kräver login)
 
» Till Medlemssidan
» Bli Medlem i LFC
 
 
 

2013-02-25 20:30

Skrivet av: Webbredaktionen