Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Linköping Arena
Foto: Webbredaktionen

Unikt tillfälle för LFC-supportrar

Hur många supportrar får vara först ut på en helt ny fotbollsarena och själv välja vilken stol man vill ha? Det fick LFC:s säsongskortsinnehavare på tisdagkvällen.

LFC bjöd på tisdagen in alla som tecknat privata säsongskort för 2013 till Linköping Arena. Något som ett hundratal nappade på för att dels bekanta sig med arenan och dels välja ut sina platser.
 
Efter anföranden av klubbdirektören Anders Mäki och lagkaptenen Charlotte Rohlin på VIP-våningen så delades gruppen i två där det blev rundvandring på arenan för den ena gruppen där man fick se LFC:s egna omklädningsrum med samlingsrum, kök och relaxrum utöver själva omklädningsrummet, bortalagens omklädningsrum, matchdelegat-, doping- och sjukvårdsrum.
 
Det blev även en titt in i presscentret som ligger i anslutning till en större yta som kommer att kunna användas som gym. Under EM behövs dock båda utrymmena för media.
 
Den andra gruppen, de som anmält sig för säsongskort först i kön, började med att gå ut på huvudläktaren och titta ut sina säsongsplatser. Något förmodligen helt unikt för en ny fotbollsarena att supportrarna till ett damlag får göra. Man fick helt enkelt välja sin egen stol som garanterat ingen annan kan göra anspråk på eller har suttit och tittat på fotboll ifrån.
 
När detta var klart växlades grupperna och det var ett nöjt sällskap som lämnade arenan i mörkret på tisdagskvällen, synbarligen förväntansfulla inför LFC:s säsong på Linköping Arena.
 
 
 
 
 

 

2013-03-26 20:23

Skrivet av: Webbredaktionen