Topbanner Topbanner Twitter LFCTV p Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Följ LFC direkt i din smart phone!
Foto: Arkivfoto

Följ LFC var du än är!

LFC gör nu en informationssatsning för att locka fler supportrar. Du kan nu följa LFC på nära håll var du än befinner Dig! Tipsa alla Dina vänner!

LFC gör nu en stor informationssatsning som troligen saknar motstycke inom damfotbollen. Detta för att locka fler supportrar att följa laget och givetvis komma och besöka lagets matcher.
 
- Vi går ju snart in i en ny modern fotbollsarena så då passar det ju bra att även satsa på moderna nya medier i vår informationshantering, säger klubbdirektören Anders Mäki och fortsätter:
 
- Vi har helt enkelt paketerat den information som finns därute samt trimmat igång litet egna lösningar. Det bästa är förstås att allt är helt kostnadsfritt med undantag för sms-tjänsten.
 
Lagom till kvällens seriepremiär mot Göteborg borta kan Du välja på nedanstående smörgåsbord. 
 
Mediasatsningen planeras fortsätta med en central satsning inom Damallsvenskan med en ny webbsajt där Du ska kunna ta del av information och webbintervjuer från alla klubbar. 
 
 
Direkt från Din smart phone:

 
 · 1 LFC:s mobilapp
 

Innehåll: Nyheter, matchrapporter, allt om spelarna, serietabellen, LFCTV, länk till Facebooksidan.
Dessutom "Aktuell Match" där Du kan följa varenda matchhändelse i realtid via Live Score.
Aktuell Match är även ett utmärkt komplement när Du sitter på läktaren på hemmamatcherna, ett suveränt komplement till Matchprogrammet. Här får du "live ticker" samt realtidsinformation om skott, hörnor, frisparkar, offsides, gula och röda kort samt givetvis målskyttarna.

Hur hittar Du? Surfa in på http://m.linkopingfc.com. Spara gärna länken på "hemskärmen" så får Du en snygg LFC-knapp i telefonen.
 

· 2 LFC:s Facebooksida
 
Innehåll: Alla nyheter från klubben läggs även ut på facebooksidan. Dessutom en del extra korta meddelanden när det händer något aktuellt. Här kan Du deltaga i debatten och kommentera varje händelse. Vi uppmanar så många som möjligt att göra detta för att få en engagerad och konstruktiv debatt! Uppmana alla Dina vänner att stötta LFC genom att gilla vår facebooksida!
 
Hur hittar Du?  Ladda ned Facebook-appen som är gratis via App Store om du har en iPhone och via Google Play om Du har en Android-telefon. Sök på "Facebook". Starta sedan appen och sök på "LinkopingsFC".
 

· 3 LFC:s Twitter
 
Innehåll: Alla nyheter kanaliseras även till LFC:s twitterkonto. Här twittras en del andra korta meddelanden också ut, t ex om det händer något spektakulärt under en match eller annat kort meddelande. Här kan Du också ställa frågor till LFC. Du får alltid svar, om inte direkt, så efter en stund. Men vi svarar alla! Uppmana alla Dina vänner att stötta LFC genom att "följa" oss på twitter!

Hur hittar Du?  Ladda ned Facebook-appen som är gratis via App Store om du har en iPhone och via Google Play om Du har en Android-telefon. Sök på "Twitter". Starta sedan appen och sök på "LinkopingsFC".
 

· 4 LFC:s Instagram
Innehåll: TextFölj LFC och laget på riktigt nära håll! Det kan vara bilder nära matcher eller i samband med träningar och andra aktiviteter. Lär känna spelarna på ett....bildlikt sätt! Du kan också "gilla" eller kommentera de olika bilderna.

Hur hittar Du?  Ladda ned Instagram-appen som är gratis via App Store om du har en iPhone och via Google Play om Du har en Android-telefon. Sök på "Instagram". Starta sedan appen, registrera dig (gratis)  och sök på "LinkopingsFC".
 
 
· 5 Live Score Addicts (ej LFC-specifik)
Innehåll: Perfekt för Dig som inte tittar på mobilen slaviskt under LFC-matcherna. Du kan ställa in om du vill ha en notis (pling) i din mobil när matchen startar, när det blir mål, paus och/eller när matchen är slut. Du kan även ställa in andra lag, i princip i alla länder och serie över hela världen....

Hur hittar Du?  Ladda ned appen "LS Addicts" som är gratis via App Store eller Google Play. Starta sedan appen och sök fram Damallsvenskan och LFC samt gör dina inställningar. Helt gratis och inget tvång på registrering.
 
 

Du som inte har någon Smart Phone:
 

· 1 SMS-tjänst - från Svenska Fotbollsförbundet 
 
Innehåll: Du startar och stoppar en sms-tjänst som ger dig ett sms när matchen startar, vid mål, halvtid och slutsignal. OBS! Denna tjänst kostar 3 kr per sms plus sms-kostnad. Följ länken nedan. LFC:s id är 26608.

Hur hittar DuTill SMS-tjänsten på svenskfotboll.se

 

Du som föredrar vanlig dator eller läsplatta:

 
De flesta av ovanstående tjänster går att använda från en vanlig dator eller läsplatta. Så här gör du:

Tjänst  Surfa in på  Anmärkning
Webbplats www.linkopingfc.com Informationscentrum
Facebook www.facebook.com/LinkopingsFC Direkt till FB-sidan
Twitter www.twitter.com/LinkopingsFC Direkt till twitter
Instagram http://web.stagram.com/n/LinkopingsFC Instagram (webb)


Håll till godo - följ LFC - och glöm inte tipsa alla du känner!
 
Välkommen till en ny säsong med LFC!
 
 
 

2013-04-17 18:00

Skrivet av: Webbredaktionen