Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
LFC - Malmö 130528
Foto: Ted Malm

Renée förlÀnger med LFC

En av Ärets stora utropstecken vÀljer att stanna i Linköpings FC. Renée Slegers, som under sÀsongen skolats om till innermittfÀltare, har valt att förlÀnga sitt kontrakt med ytterligare tvÄ sÀsonger.

– Jag har haft en fantastiskt bra första sĂ€song i LFC och jag ser fram emot att fortsĂ€tta hĂ€r. Jag har en kĂ€nsla att vi kan komma lĂ„ngt med det hĂ€r laget, sĂ€ger RenĂ©e Slegers.

Hon anslöt till LFC frÄn DjurgÄrden inför Ärets sÀsong. Renée inledde som yttermittfÀltare, men till matchen mot Vittsjö pÄ hemmaplan klev hon in som innermittfÀltare och succén var ett faktum.

Succén medförde att Renée blev en startspelare för Holland under sommarens EM-turnering. Under hösten har hon spelat en nyckelroll i LFC som tillslut tog tredjeplatsen i Damallsvenskan.

– Det var verkligen ett genidrag av vĂ„r trĂ€narstab att flytta in RenĂ©e mot mitten av mittfĂ€ltet. Som hon har utvecklats i den nya positionen och Ă€ven spelat pĂ„ hög nivĂ„ under EM för Holland som innermittfĂ€ltare. Med sin fina teknik och kvickhet kommer hon att vara en mycket viktig spelare för LFC framöver och jag hoppas att LFC-miljön gör att hon trivs och utvecklas Ă€n mer sjĂ€lv, sĂ€ger LFC:s klubbdirektör Anders MĂ€ki.

Kontraktet med Renée Slegers strÀcker sig över tvÄ sÀsonger.

Spelare som sedan tidigare Àr klara för fortsÀttning i LFC-tröjan:
Pernille Harder
Emma Lennartsson
Jennie Nordin
Charlotte Rohlin

2013-10-22 11:10

Skrivet av: Gustaf Pettersson