Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Martin Sjögren tumnagel
Foto: Gustaf Pettersson

TvÄ talanger med till Finland

Emilia Larsson och Felicia Rohlén Àr tvÄ östgötska talanger som trÀnare Martin Sjögren idag bjöd med till LFC:s lÀgerhelg i finska EerikkilÀ. Linda SÀllström och Magdalena Ericsson finns med men kan inte deltaga pÄ grund av skador.

Linda SÀllström och Magdalena Ericsson Àr skadade. Linda skadade som bekant korsbandet i matchen mot Thailand. Och förra lördagen var olyckan framme för Magdalena Ericsson som i en tÀt situation framför det egna mÄlet hakade i knÀt i en nÀrkamp.

Magda fick i veckan besked att det Àr en skada pÄ ledbandet som innebÀr 6-8 veckors frÄnvaro.

BÄde Magda och Linda finns med i Finland men eftersom de stÄr utanför truppen för nÀrvarande passade trÀnaren Martin Sjögren pÄ att bjuda in tvÄ lokala talanger till lÀgret.

Det handlar om Emilia Larsson, född 1998, forward med Östria Lambohov som moderklubb men som senast har representerat Kenty. Emilia Ă€r i Ă„r registrerad i LFC för spel i F19-laget. Under 2013 var hon ocksĂ„ med i landslagets bruttotrupp för F16. Emilia debuterade i LFC A redan förra helgen dĂ„ hon var med 7-0-segern mot Örebro. Hon gjorde riktigt bra ifrĂ„n sig ocksĂ„ och noterades för ett mĂ„l och tvĂ„ assists!

Den andra spelaren Àr Felicia Rohlén, född 1996 frÄn Borens IK. Felicia spelar back och har ocksÄ varit med i landslagets bruttotrupp bÄde 2011 och 2012.

-BÄda har bra speluppfattning och ska man se nÄgon skillnad sÄ Àr Felicia fysiskt starkare och Emilia mer teknisk. Som forward Àr hon ju dessutom en mÄlfarlig poÀnggörare, det visade hon ju inte minst pÄ Behrn Arena förra helgen, sÀger Martin Sjögren.

Se LFC:s matcher i Finland pÄ Till Huuhkaja.tv med start fredag kl.15.00.

2014-02-20 23:15

Skrivet av: Webbredaktionen