Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Jessica Silva
Foto: FPF/Uefa.com

Jessica Silva ansluter till LFC

Linköpings FC fortsÀtter att rusta inför höstsÀsongen. 19-Äriga portugisiskan Jessica Silva ansluter till LFC i samband med Ätersamlingen inför höstsÀsongen och kommer nÀrmast frÄn spel i Clube de Albergaria i Portugal.

– Jessica Ă€r en vĂ€ldigt spĂ€nnande spelare med en snabbhet som stĂ„r sig vĂ€l internationellt och styrka i en mot en-situationer. Hon Ă€r fortfarande ung och har en vĂ€ldigt stor utvecklingspotential. Jessica kan spelade bĂ„de yttermittfĂ€ltare och forward, sĂ€ger LFC:s trĂ€nare Martin Sjögren.

Jessica har trots sin unga Älder redan gjort ett flertal landskamper för Portugal. I det nuvarande VM-kvalet har hon deltagit i sex av Portugals Ätta matcher och bidragit med tvÄ mÄl och tvÄ assist.

– Jag Ă€r vĂ€ldigt spĂ€nd över att komma till Linköping och se hur klubben fungerar. Det Ă€r en dröm att fĂ„ komma till Sverige och vara en av spelarna i den högsta divisionen. Jag vill verkligen utvecklas, vĂ€xa som spelare och bidra till laget med mitt spel, sĂ€ger Jessica om sin nya klubb.

Kontraktet med Jessica Silva gÀller över sÀsongen 2015.

2014-07-10 16:04

Skrivet av: Gustaf Pettersson