Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Pernille Harder skriver kontrakt
Foto: Anders Mäki

Pernille Harder stannar i LFC!

LFC:s danska stjärnskott Pernille Harder förlänger sitt kontrakt med LFC till utgången av 2016. Idag blev det klart när hon skrev på det nya kontraktet.

Pernille som kom till LFC sommaren 2012 och har alltså spelat två år i klubben. På 36 spelade matcher har hon gjort 25 mål för LFC i Damallsvenskan.

- Jag är glad över att fortsätta i LFC och känner att jag utvecklas som spelare här. Det är bra träning och bra faciliteter runt om som klubben förfogar över, säger Pernille Harder i en kommentar.

- Jag hoppas att utvecklas vidare här och vinna mer med Linköping, avslutar Pernille som för en vecka sedan vann den svenska cuptiteln med LFC.

√Ąven om Pernille √§r relativt ung, hon fyller 22 √•r i november, s√• √§r hon redan en viktig spelare f√∂r LFC.

- Självklart är Pernille en av de viktigaste pusselbitarna i vårt lagbygge och det är en stor dag för klubben att hon idag har förlängt sitt kontrakt med två år till, säger klubbdirektören Anders Mäki.

Pernille har dessutom en egen drivkraft att hela tiden utvecklas ytterligare och bli ännu bättre.

- Det är precis som vi vill ha det i klubben, spelare som vill utvecklas vidare och bli individuellt bättre vilket också gör oss bättre som lag, säger tränare Martin Sjögren och avslutar:

- Pernille är en oerhört viktig spelare och har en stor roll i vårt lag, så det känns jätteskönt att det är klart med en fortsättning.

2014-08-15 14:18

Skrivet av: Gustaf Pettersson