Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pŚ Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Martin Sjögren 2012 400x200
Foto: Linköpings Fotboll Club

Martin Sjögren förlänger

Martin Sjögren fortsätter som tränare för LFC fram till 2017. Han förlängde idag sitt kontrakt med tre nya år.

- Att fortsätta i Linköpings FC ytterligare tre år känns som ett naturligt beslut. Klubben är en av de absolut främsta i Sverige och Europa och jag gillar den professionalism som genomsyrar organisationen, säger Martin i en kommentar.

Martin Sjögren kom till LFC sommaren 2012 då han under hösten kamperade ihop med Christian Andersson för att till 2013 ta över huvudtränarskapet i klubben.

- Vi har samarbetat i drygt två år där vi ser att laget och spelarna har utvecklats på ett mycket bra sätt. Vi i LFC är glada över att Martin vill fortsätta att ta oss ytterligare en nivå, säger klubbdirektören Anders Mäki.

Martin fortsätter:

- Framtidsplanerna i klubben känns spännande och det är något som jag gärna är med och försöker förverkliga.

- Spelartruppen är av hög kvalitet och spelarna jobbar hårt varje dag för att utvecklas och som tränare är det en väldigt inspirerande miljö att jobba i. Min förhoppning är att Linköpings FC inom tre år har vunnit ytterligare titlar och fortsatt att utveckla spelare till att få representera sina landslag.

Martin Sjögren kom till LFC efter uppdrag med F19-landslaget som bland annat vann EM-guld 2012 och dessförinnan tränade han Malmö i många säsonger, först tillsammans med förre LFC-tränaren Jörgen Pettersson och de sista två åren som huvudtränare. Nu skall han alltså leda LFC fram till 2017.


Views:

 

2014-09-29 15:11

Skrivet av: Webbredaktionen