Topbanner Topbanner Twitter LFCTV pć Youtube Instagram LFC-laget Bankekind Buss Kapitalex Dukaten Botrygg


 

 
 
 
 
Fridolina Rolfö
Foto: Andreas Fröberg

Fridolina blev Årets Uppstickare!

Fridolina Rolfö Ă€r Årets Uppstickare i LFC! Priset delas ut av Svensk Fastighetsförmedling i samarbete med LFC. Hon fick priset i samband med sista hemmamatchen mot PiteĂ„.

Fridolina Rolfö, föga ovĂ€ntat, blev alltsĂ„ Årets Uppstickare i LFC 2014. Uttagen till landslagslĂ€ger och Ă€ven till denna veckas landskamp mot Tyskland i Örebro samt en hĂ€rligt hattrick som blev helt avgörande i Champions League-avancemanget mot Liverpool för tvĂ„ veckor sedan.

Hon blev ocksÄ tredje bÀsta svenska i skytteligan i Damallsvenskan efter att ha gjort Ätta mÄl pÄ 19 spelade matcher.

Juryn bestÄr av prisets sponsor Svensk Fastighetsförmedling, LFC:s trÀnare och klubbledning. PÄ bilden flankeras Fridolina av Frida Flood frÄn Svensk Fastighetsförmedling och Torbjörn Hanzi frÄn LFC.

Juryns motivering löd:
”Fridolina har under sitt första Ă„r i klubben tagit stora steg i sin utveckling. Hon har etablerat sig som en startande spelare i LFC och en toppspelare i Damallsvenskan, vilket Ă€ven belönats med uttagning i det svenska damlandslaget. Hon har en spĂ€nnande tid framför sig, och med fortsatt hög ambition och bra instĂ€llning sĂ„ finns alla möjligheter till att hon tar fortsatta steg till att utvecklas ytterligare och bidra till framtida framgĂ„ngar i bĂ„de klubb- och landslag”.

Vi gratulerar "Frido" Àn en gÄng till det fina priset!

LÀs mer om Frido och tidigare uppstickare hÀr:
» Årets Uppstickare 2008-20142014-10-27 16:54

Skrivet av: Webbredaktionen